يکشنبه 2 مهر 1396 - 03 محرم 1439
تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1395     |     کد : 2

آغاز ثبت نام طرح های تحقیقاتی از طریق پژوهه از اول مهر ماه 95

...

معاونت تحقیقات و فناوری از مراکز تحقیقاتی درخواست کردند که از این به بعد طرح های تحقیقاتی باید از طریق سایت پژوهه ثبت نام کنند و تمام مراحل انجام کار باید ازاین طریق انجام شود.

فرايند ثبت طرحهاي تحقيقاتي دانشگاه از مهر ماه ماه بصورت آزمايشي در سامانه پژوهان شروع خواهد شد. پژوهشگران و اعضاي محترم هيات علمي تا پايان سال 1395 مختارند طرحهاي تحقيقاتي خود را از طريق يکي از سامانه هاي پژوهشيار يا پژوهان ثبت نمايند. لينک هر دو سامانه در قسمت خدمات الکترونيکي صفحه اول وبگاه سایت مرکز موجود ميباشد. اما توصيه ميشود جهت پيگيري هاي بهتر و آشنايي با سامانه جديد، طرحهاي تحقيقاتي در سامانه پژوهان ثبت گردد. با رفع ايرادات سامانه پژوهان، براي ثبت طرحهاي تحقيقاتي در سال آتي، صرفا همين سامانه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

پژوهشگران محترم مرورگرهای FireFox و Chrome جهت بهره برداری بهینه پیشنهاد می گردد .

آدرس (Affiliation)   مرکز در مقالات لاتین :

Endocrine Research center, Tabriz University of Medical sciences, Tabriz , Iran.

آدرس (Affiliation) مرکز در مقالات فارسی:

مرکز تحقیقات غدد درون ریز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تبریز، ایران

پست الکترونیکی مرکز: